Datasupport i Coronatider (Covid-19)

Om du tillhör en riskgrupp eller av annan anledning inte kan ta dig till oss eller ha besökare kan vi hjälpa dig med dina dataproblem på 3 olika sätt. Läs nedan och Ring: 070-71 76 021 eller maila oss om du har funderingar!

 • BOKA FJÄRRSUPPORT över Internet varhelst du befinner dig

  Så går det till: Du ringer eller mailar oss, vi bokar en tid, därefter startar du ett supportprogram som du hämtar från vår hemsida, så skapas en koppling mellan oss så kan vi lösa dina problem helt på distans. Efter att vi är färdiga och du stängt ner supportprogrammet så försvinner förbindelsen fullständigt. Mycket säkert och enkelt!

  Läs mer eller boka distanssupport »

 • BOKA AVHÄMTNING

  Har du t ex köpt en ny mobil, surfplatta eller en dator som inte startar eller krånglar, kan vi hämta utrustningen, göra jobbet på vårt kontor och därefter lämna tillbaka den för att ha så lite kontakt som möjligt! Självklart torkar vi rent utrustningen med alkohol innan återlämning.

  Gäller support och datahjälp i Motala, Vadstena med omnejd.

  Läs mer eller boka här »

 • BOKA HEMBESÖK med SOCIAL DISTANSERING

  Om du inte är förkyld kan vi även besöka dig på plats i Motala / Vadstena för att hjälpa dig med bl a datorer, mobiler, TV, surfplattor, bredband (Internet), mm.

  Vi ber dig att hålla 2 meters avstånd (om du tillhör en riskgrupp). När vi är färdiga torkar vi rent alla ytor vi rört med alkohol.

  RUT-Avdrag med 50% gäller vid hembesök.

  Läs mer och boka datasupport i hemmet »

Dataprovider i Motala-Vadstena (hjälpt privatpersoner & företag sedan 2009)
Konsulthuset – Poppelgatan 3 i Motala

Läs mer om företaget här…